Hoved > Gjenoppretting

Barex hårlamineringsverktøy - anmeldelser

Produkt for hårlaminering

Barex hårlamineringsbehandling 20. juli 2012

På toppen av mote for hårlaminering foretrakk jeg å ikke gå til salonger, den "krøllete" prisen var for meg da, i prof. butikken kjøpte et hårlamineringsprodukt som kunne lages hjemme, prislappen i 2010 var omtrent 1500 rubler. volum 100-150 ml. Væsken er gjennomsiktig, veldig tykk. Når den brukes, klistrer den seg veldig på hendene (hansker er valgfrie), som honning. Videre tørking med en hårføner, produktet på håret tørker og herder, håret blir en innsats))). Jeg personlig har aldri klart å tørke håret mitt til slutt, fordi håret satt sammen i tykke nok istapper, eltet det med fingrene, tørket så mye som jeg hadde tålmodighet. Så bare vasket jeg den av. Men resultatet er kanskje verdt den lille smerten. Fordi hårets tilstand forbedres, og håret i seg selv føles tykkere. Samtidig er det ingen effekt av vekting av håret, det er ingen volumproblemer. Personlig var effekten nok for meg i en måned, for en gang i måneden maler jeg alltid, lys blond av natur, og jeg maler i kastanje, og malingen "spiser" "laminatet". Generelt var boblen nok for 3 eller 4 bruksområder, hårlengde under skuldrene. Jeg satte de fire fordi det ikke er veldig praktisk å bruke. Ellers vil jeg ikke si at jeg angret på at jeg kjøpte den..

hårlaminering BAREX

Barex-laminering - ideell for sprøtt hår.
Barex-komponenter gir umiddelbare resultater i estetisk hårreparasjon. Hemmeligheten bak effektiviteten av Barex-laminering er en lang molekylær kjede av silikonderivater som omslutter håret gjennom hele lengden, beholder fuktighet, gjør håret silkeaktig, skinnende og fullt av liv. Barex lamineringskomponenter bekjemper også delte ender. Effekten av Barex kosmetikkpreparat har et langvarig resultat og forblir på håret i 4-6 uker fra lamineringsøyeblikket, avhengig av hårvask. Barex hårlaminering er den mest effektive metoden for akkumulering.

For å forstå hvorfor hår trenger laminering, må du huske hårstrukturen.

Håret er en bagasjerom dekket med vekter. I sunt hår, som ennå ikke har opplevd noen skade, fester skaltene på flåten seg til hårsøylen, men over tid og under påvirkning av forskjellige faktorer flasser de av - håret blir grovt, spissen er delt, og det er ingen glans, siden den reflekterende overflaten er ødelagt.
Laminering dekker den skadede overflaten, filmen tetter endene, "fester" vekten tilbake til hårskaftet og danner en ny overflate - mer elastisk, skinnende og glatt.
Laminering forårsaker ikke skade på håret, det kan gjentas et ubegrenset antall ganger. Sammensetningen inkluderer protein som det, i tillegg til at håret ser levende og skinnende ut, blir mer elastisk og fleksibelt, og motstår mekanisk skade. Filmen som dekker håret, lar håret puste, og blokkerer samtidig frigjøring av næringsstoffer, vitaminer, proteiner og fuktighet fra strukturen..
Laminering anbefales etter hårfarging - fargen vil beholde metningen i lengre tid.

Fordeler du vil få etter hårlaminering:

- Skadede, tørre, kjedelige, delte ender er glatte og blanke ved å fylle sprekker og ujevnheter i håret med en lamineringsforbindelse. Håret ser sunnere og sunnere ut.

- Hår blir veldig elastisk, lett å style selv uten ekstra stylingprodukter, fordi cellulosebelegget som påføres håret under laminering, skifter lett form når det varmes opp med en hårføner, og etter avkjøling forblir den fast i en ny stilling.

- Håret er mindre elektrifisert, fordi graden av fuktighet øker, de blir tettere og tyngre.

- Laminering av hår er helt ufarlig, det kan gjøres selv under graviditet. sammensetningen inneholder ikke kjemiske komponenter som skader hår.
- Håret blir tykkere, tykkere, og frisyren er mer omfangsrik. Håret er omtrent 10% tykkere i volum takket være et ekstra lag med cellulose påført hvert hår.
- Hvis du farget håret ditt under lamineringsprosessen eller før det, forblir fargestoffet på håret lenger, vil hårfargen ikke falme og endre seg.

- Laminering forlenger hårets levetid, håret brytes mindre, splittes nesten ikke. Å vokse langt hår er mye enklere.

- Prosedyren for hårlaminering er helt ufarlig, men tvert imot er det til og med en nyttig medisinsk prosedyre..

- "Laminert" hår øker i volum fra 10-15%, får tetthet, glatthet, glans.

- Når det gjelder bølget og krøllet hår, trenger du ikke å bekymre deg for laminering som skal rette det ut, prosedyren vil bare gi det et sunt utseende og glans..

Ulemper ved hårlaminering:

- Effekten av hårlaminering varer 3-5 uker, så for å opprettholde resultatet, må lamineringsprosedyren gjentas med jevne mellomrom.

- I følge eksperter oppstår den maksimale effekten av laminering først etter den tredje prosedyren, slik at du ikke vil kunne gjenopprette håret ditt veldig raskt.

Hvorfor trenger du hårlaminering.

Jeg har veldig lyst til å vokse håret mitt, men deler det seg og knekker hele tiden? Eller er håret veldig sparsomt og tynt, slik at frisyren ikke har det nødvendige volumet? Eller kanskje håret ditt ser kjedelig og tørt ut?
Hvis disse problemene haster for deg, kan hårlaminering være din frelse..
Hvis du bestemmer deg for ikke bare å gjenopprette hårstrukturen ved hjelp av laminering, men også å farge håret, kan vi si at dette er en av de mest skånsomme hårfargeleggene. Når du farger hår, varer fargen lenger, fordi cellulosefilm som dekker håret, forhindrer at malingen skylles raskt av.

Hva skjer med håret når håret er laminert?

Under lamineringsprosessen er hvert hår omhyllet med en naturlig cellulosefilm, som ikke forstyrrer hårpusten, men bare beskytter det mot de aggressive effektene av en kam, hårføner, klorert vann, etc. Cellulosen som brukes til hårlaminering er lik konsistens som saften av zucchini eller løvetann kjent for oss, den er like klissete og tyktflytende, og fyller derfor lett inn skaden i hårskaftet og fester seg godt til dem. I prosessen med laminering blir hvert hår forseglet i en film, mens alle dets uregelmessigheter, skadede områder glattes, håret reflekterer lys bedre og får en sunn glans. Spesielt godt laminering gjenoppretter blondt eller farget hår, tørt og skadet av kjemiske fargestoffer med permanent farging.

Laminering av hår

Har noen gjort sin egen hårlaminering? Hvilket stoff? Hvordan effekt?
Og det er de som gjorde det hjemme prof. midler?

For de som ikke vet det, vil jeg forklare:
Hårlaminering er prosessen med å innhylle håret med en spesiell gjennomsiktig film (ved bruk av ionisk teknologi, det vil si at positivt ladet hår tiltrekker seg
negativt ladet laminatsammensetning. Dermed blir håret dekket og glattet).

Sammensetningen ødelegger ikke håret. Og et spesielt belegg beskytter håret mot ytre påvirkninger (hårføner og børster).

De viktigste fordelene med hårlamineringsprosedyren:
1. Avviser fuktighet (dette gjør at styling holder formen lenger).
2. Tetter ikke håret og lar det puste.
3. Fremhever volumet med 10 prosent.
4. Hårpleieingredienser hjelper med å revitalisere håret.
5. Håret blir "håndterbart".

Prosedyrenes holdbarhet er 4 uker. Hovedeffekten gjør at du kan skape følgende resultater på håret: forbedre overflødet av lys på håret, reduser sløvhet på kjedelig hår, mette fargen på farget hår med glans og beskytt håret mot skader.

Prosedyren kan gjentas etter 1 - 1,5 måned. Effekten av påfølgende repetisjoner av prosedyren akkumuleres.

Gjennomgang av de beste hårlamineringsproduktene

Laminering er en prosedyre, takket være at du kan gjenopprette glatthet og glans til håret som er skadet av mange fargestoffer og varm styling.

Det er mange typer laminering - farget, fargeløst, biolaminering, glass, avskjerming osv..

Det viktigste er å velge den mest passende prosedyren for hårtypen din..

Hva er det beste verktøyet og hvilke materialer som bør velges for hjemmelaminering?

Midler vurdering

Paul Mitchell (Paul Mitchell)

Settet fra det berømte amerikanske merket inkluderer 4 profesjonelle lamineringsprodukter samtidig:

  • Sjampo - designet for dyp rensing og styrking av hårskaftet. Finnes i to varianter.
  • Mask - metter den tørkede fuktigheten, gir næring og glatter hårskaftet.
  • Lamineringsmiddel - omslutter hvert hår, og skaper en beskyttende, reflekterende film på det.
  • Emulsjon - har en helbredende og regenererende effekt. Flott for lange og sprø krøller.

Applikasjon:

  1. Vask håret med sjampo og tørket håndkle.
  2. Påfør masken og skyll etter 5 minutter med varmt vann.
  3. Fordel lamineringsmassen over hele lengden, legg på en cellofanhette og varm opp hodet med en hårføner i 10-15 minutter.
  4. La stå og virke i ytterligere 15 minutter.
  5. Vask håret, tørk det med et håndkle og bruk en helbredende emulsjon.

Motstand mot resultatet: resultatet etter påføring varer i omtrent 3 uker, hvoretter du kan gjenta prosedyren.

Kontraindikasjoner: Produktet er ikke egnet for grovt og tett asiatiske hår.

Ollin spa-profesjonell

Et spa-lamineringssett fra det russiske merket Ollin er en enkel og billig måte å få en salongprosedyre hjemme. Det inkluderer følgende verktøy:

  • Lamineringssjampo Keratin Deep Cleansing Shampoo.
  • Varm fase.
  • Kald fase.
  • Permisjon-fasestabilisator.

Applikasjon:

  1. Vask håret med sjampo og tørk det helt tørt.
  2. Påfør den varme fasen i en lengde, 2 cm fra røttene. Det er viktig å unngå kontakt av produktet med hodebunnen. Bløtgjør i 20 minutter, og skyll deretter med varmt vann.
  3. Fordel stabilisatoren. Ikke vask av.

Motstand av resultatet: hvor lenge effekten vil vare, avhenger av den første tilstanden til håret. I gjennomsnitt varierer begrepet fra 3 til 10 dager.

Matrise

Avhengig av serien, kan laminering være enten farge eller fargeløs. Settet inneholder 3 verktøy:

  • Matrix Clear Color Sync (eller ammoniakkfri maling).
  • Dypt utvinning verktøy.
  • Termisk beskyttelse krem ​​for ekspressutretting og glatting.

Applikasjon:

  1. Vask håret med sjampo og tørket håndkle.
  2. Fordel komposisjonen for dyp utvinning, dekk deretter hodet med en hette og varm det opp med en hårføner (du kan også bruke et varmt håndkle). La stå i 5 minutter og skyll.
  3. På vått hår, bruk en fargetone, hold den nødvendige tiden og vask deretter håret med sjampo for farget hår.
  4. Tørk krøllene til en svakt fuktig tilstand og fordel den termiske beskyttelseskremen over dem. Etter det må du rette og glatte hver tråd ved å pakke dem inn i termisk papir.

Persistens av resultatet: resultatet varer i gjennomsnitt 1-1,5 måneder.

Barex (Bareks)

Dette er et bio-lamineringssett hjemme fra en italiensk produsent. Egnet for forskjellige hårtyper, men det er mest effektivt på porøst hår som er utsatt for seksjonering. Settet inkluderer:

  • Double Action Shampoo for rengjøring og oppstramming.
  • Maske for å fjerne porøsitet og glatte hårvekt. Inneholder keramider og antenner.
  • Lotion for kjedelig hår, skadet av flekker.
  • Sprayvæske - trenger inn i kjernen, regenererer og gir næring.

Applikasjon:

  1. Vask håret med sjampo. Dette for å fjerne støv og silikoner fra stylingprodukter.
  2. Spre masken over vått hår og la stå i 5 minutter for å fungere.
  3. Hvis håret tidligere har blitt farget, bruk en regenererende lotion.
  4. Spray væske på tørt hår. Ikke vask av.

Persistens av resultatet: effekten avhenger i stor grad av hyppigheten av sjamponering. I gjennomsnitt varer det fra en uke til to.

Lebel (Etikett)

Dette er et japansk hårlamineringssett for teknologi. Japansk laminering er anerkjent som den beste og mest effektive i verden. Settet inkluderer:

  • Dyprensende sjampo med naturlige ingredienser.
  • Lotion - nærer og retter hårskaftet. Tjener som en utmerket base for videre fargelegging.
  • Laminat - kan være gjennomsiktig eller tonet.
  • Mask - det er to typer: for rett eller bølget hår.

Applikasjon:

  1. Vask håret med sjampo og tørk det litt med et håndkle.
  2. Påfør lamineringsgeléen med en børste, 2 cm fra røttene.
  3. Ta på deg en dusjhette og varm hodet med en hårføner i 15 minutter.
  4. Bløtgjør sammensetningen i 10 minutter, og skyll deretter.
  5. Påfør masken og la stå i den tiden det kreves for eksponering.
  6. Bruk eventuelt krem ​​på etterfølgende farging.

Persistens av resultatet: resultatet varer fra 3 til 5 uker.

Napla

Det er et produkt laget i samsvar med japanske lamineringsstandarder. Napla inneholder organiske urteekstrakter:

Lager en beskyttende film på håret som beskytter mot de negative effektene av sol, vind og frost.

Applikasjon:

  1. Vask håret med sjampo.
  2. Kam håret grundig for å lette distribusjonen.
  3. Påfør produktet ved å gå tilbake 2 cm fra røttene.
  4. Ta på deg en hatt og varm opp håret i 15 minutter.
  5. Fjern hetten og la komposisjonen virke i ytterligere 10 minutter.
  6. Vask av produktet med vann.

Persistens av resultatet: resultatet varer 4-8 uker.

Kontra:

  • Verktøyet skal ikke brukes av jenter under 20 år på grunn av ustabile hormonnivåer.
  • Med en tendens til brudd og håravfall. Den beskyttende filmen gjør stangen tyngre, som et resultat av at det utøves mer trykk på hårsekken.
  • For hodebunnssykdommer, riper og skader.

Dobbelt handling

Hårfirmasken kan brukes både til restaurering av hårskaft og til laminering.

Instruksjoner for bruk av stoffet Dobbel handling:

  1. Påfør produktet på rent og fuktig hår, og spre sammensetningen over hele lengden.
  2. Bløtgjør i håret i 10-20 minutter, og skyll deretter med vann.

Persistens av resultatet: i gjennomsnitt varer resultatet 10 dager, hvoretter prosedyren kan gjentas.

Loreal pro-keratin påfyll

Denne serien med produkter fra L'Oreal Professionnel gjenoppretter håret dypt og skaper en salonglamineringseffekt på det. Linjen inkluderer følgende verktøy:

  • Pleie for korrigerende sjampo.
  • Maske for skadet hår.
  • Krem - permisjon.

Effekten merkes etter den første applikasjonen. Hår blir sunnere takket være effekten av keratiner.

Loreal fiberceutic

Sett "Loreal" for hårbotox hjemme.

Det inkluderer:

  • Sjampo for dyp rensing og restaurering.
  • Serumfyllstoff i en spesialisert sprøytedispenser.
  • Tetningsapparat for hårvekt og delte ender.
  • Maske som utvider effekten.

Applikasjon:

  1. Vask håret og tørk naturlig til det er knapt fuktig.
  2. Bruk en dispenser og behandle hver tråd med serum, og trå litt tilbake fra røttene.
  3. På toppen av serumet, spre festemidlet over håret og la det virke i 5-10 minutter.
  4. Skyll håret med vann og bruk maske om nødvendig.

Persistens av resultatet: effekten etter inngrepet varer 1,5-2 måneder.

Kapous

Kapous Laminert glattebalsam er en enkel, budsjett måte å forvandle krøllene dine hjemme..

Applikasjon:

  1. Påfør balsam på fuktig hår etter sjamponering.
  2. Ta på deg en hatt og varm opp hodet i 10-15 minutter.
  3. Vask av med varmt vann.

Motstand mot resultatet: effekten varer til neste sjamponering, men den kan utvides ved å legge på balsam på nytt.

Dette bio-lamineringssettet kjemper mot aldersrelaterte endringer i hårstrukturen. Det inkluderer:

  • Anti age age-sjampo.
  • Bi-power lamineringsblanding.
  • Utstråling og fargebasthetsmaske.
  • Linfrø dråper.
  • Spray glanset glans.

Applikasjon:

  1. Skyll håret grundig med sjampo og håndkle.
  2. Påfør en lamineringsblanding på krøllene og la fungere i ønsket tid.
  3. Vask av med varmt vann.
  4. Bruk en maske og linfrøolje etter behov.

Persistens av resultatet: for å oppnå maksimal effekt, bør prosedyren utføres en gang annenhver uke.

Anbefalinger når du velger materialer

For at hjemmelaminering skal ha en positiv effekt på håret, bør du følge følgende anbefalinger:

  1. Betro valget av et sett til en spesialist.
  2. Kjøp bare produkter i pålitelige profesjonelle kosmetikkbutikker.
  3. Hvis det ikke er noen sjampo i settet, må du kjøpe sjampo fra samme produsent.
  4. Etter laminering bør du bruke en sjampo med den mest skånsomme og skånsomme sammensetningen. Dette vil forlenge effekten etter inngrepet..

Konklusjon

Før du foretar hjemmelaminering, må du lese instruksjonene nøye og forberede deg på alle mulige nyanser. Det er ofte vanskelig å fordele produktet jevnt gjennom håret på egen hånd, men etter å ha blitt vant til å jobbe med speil, kan du oppnå effekten av å besøke salongen, men ikke glem at profesjonelle produkter anbefales.

BAREX Italiana

NÅ OG I SAMARA!
Selskapet "Dvorak" presenterer profesjonelle italienske hårkosmetikk BAREX Italiana hårprodukter.
Vis mer...

Barex Italiana er preparater for hårpleie, fargelegging, styling. Selskapet har et eget laboratorium, en ekte symbiose av kunnskap innen trikologi og kjemi. Karakteristiske trekk ved merkevaren - kvalitet, raffinement og stil.

Barex kjennetegnes ved en HOMEOPATHIC tilnærming - bruk av naturlige, naturlige, organiske sertifiserte råvarer i produksjonen. Alle produktene inneholder ikke parabener. Garanti for helse og skjønnhet.

Vakkert og sunt hår er enhver persons drøm, uavhengig av kjønn og alder. Det er hyggelig at med innkomsten av motetrenden for organisk kosmetikk, har drømmen blitt en realitet.!!

ORGANISK KOSMETIKK er kosmetikk, hvis ingredienser dyrkes i samsvar med alle miljøstandarder og regler, uten bruk av gjødsel, samlet og behandlet på en spesiell måte. Det er sertifiserte organiske ingredienser som garantert har alle deklarerte fordelene for hår..

Vi tilbyr unike prosedyrer fra Barex Italiana for å gjenopprette og beskytte hår-SPA-prosedyrer, proteinlaminering, profesjonell hjemmesykepleie og førsteklasses fargestoffer.

Vi inviterer skjønnhetssalonger og frisører-stylister til å samarbeide.
Kontakttelefon: (846) 221-60-21
263-78-82
Adresse: TC "Aquarium" office 500 (5. etasje)

Hårlaminering BAREX Italiana

Merke:BAREX Italiana
anmeldelser:15

Anmeldelser om Hårlaminering BAREX Italiana 15

Eerie uprofesjonalisme

Glans, glans, glatthet, mykhet, hår som silke, rekonstruert hår, jevnende effekt, styrke hår innenfra

Brukte penger og angrer ikke!

Nybegynneranmeldelse

Jevnende effekt, bli mer elastisk

Vi har vært sammen i 2 år.

Glans, hår som silke, gjenvunnet hår, sparsomt nok hjemme, splittet slutter

Hytta er veldig dyr

Laminering fra Barex er bare Super vakker, flott og flott!

Glans, Glans, glatthet, mykhet, Hår som silke, Rekonstruert hår, Mindre krusete, Bli mer elastisk, Styrke håret innenfra, Fjern delene

Biolaminering av hår Barex

Vakkert og sunt hår er enhver kvinnes drøm. Imidlertid elsker vi alle å endre og eksperimentere uten å tenke på konsekvensene i det hele tatt. Og nå, etter neste farging eller perming av hår, ser vi med skrekk på tilstanden til håret vårt med tanker om hva vi skal gjøre for å gjenopplive håret vårt.

Barex - Biolamination Silicium Hair Treatment

Prosedyre for biolaminering av hår er en effektiv måte å gjenopprette helsen til sprøtt og kjedelig hår som har mistet sin styrke og glans. Biolaminering er en av de mest populære og effektive prosedyrene for gjenoppretting, næring og beskyttelse av hår, og har ingen kontraindikasjoner og er egnet for enhver type hår, noe som bidrar til å styrke det. Dette er en fullstendig allergivennlig behandling som anbefales for personer med tørt, tynt, kjedelig og sprøtt hår. Laminering nærer håret, beskytter det mot negativ påvirkning fra eksterne faktorer, tilfører volum til håret og gjør det mer håndterbart.

Som regel anbefales biolaminering for veldig kjedelig, tørt, sprøtt og kjemisk påvirket hår. Volumizer Lotion 150ml, som kan kjøpes på lenken (http://www.abigale.com.ua/node/206) for 399 UAH, gir et øyeblikkelig resultat av estetisk transformasjon og hårreparasjon.

Dette produktet anbefales også for bruk for å gjenopprette tapt fuktighet etter kjemisk eksponering for hår. På sin side påvirker ikke lotion resultatet av den kjemiske effekten. Det kondisjonerer hår perfekt, mens silikonderivater og hydrolyserte hveteproteiner gjør det glattere og blankere. Effekten av lotion er ganske langvarig og forblir på håret i 4-6 sjampoer. Stoffets volum er designet for 4-5 prosedyrer.

Biolamineringsprosess for hår

En kort algoritme for tetting av hår med Barex Italiana-preparater inkluderer følgende trinn:

  • Hodet vaskes med sjampo (alle egner seg bortsett fra SILICIUM-linjen)
  • Bruk masken “Thermo-protection cream” på håret for hårfarget i lyse farger, eller “Olioseta” -masken for bleket, uthevet, askefarget eller kjemisk krøllet hår i ca 5-10 minutter.
  • Masken vaskes av med varmt vann, håret tørkes med et håndkle
  • Volumizer-lotion som varmet opp i varmt vann ristes grundig (du kan varme den i et dampbad ved en temperatur på 40 grader eller bruke en hårføner)
  • 30-40 ml. midlene helles i en egen beholder (for en hårlengde på 30-35 cm av middels tetthet)
  • Lotionen påføres med en børste på hver hårstreng, og tråkker tilbake fra røttene noen få centimeter. Det er også mulig å påføre bare skadede ender
  • For å kamme håret, bruk en kam med de bredeste tennene. Permet hår er komprimert, og danner krøller
  • Tørk håret i en tørketrommel til det er tørt ved en temperatur på 55-60 grader. Strenger demonteres for hånd for å sjekke det resulterende resultatet
  • Hodet vaskes med varmt vann og tørkes lett med et håndkle,
  • Flytende flytende krystaller fra "Silicium", "JOC Care" eller "Olioseta" -linjen påføres langs hele hårets lengde og begynner å style.

Denne prosedyren anbefales å utføres en gang i måneden. Gjennomsnittlig forbruk av Volumizer lotion for implementering er omtrent 40 ml. For normalt naturlig hår anbefales ikke lotion å bruke.

Hårlaminering: perfekt hår er enkelt!

Prosedyren for hårlaminering er ganske enkel å gjennomføre og tar i gjennomsnitt 30-40 minutter. Den spesielle Volumizer-komposisjonen til den profesjonelle BAREX-linjen påføres håret. Silikonderivatene i lotion danner en tynn, jevn film som hjelper til med å gjenopprette vannbalanse og øke hårets elastisitet. Hvert hår blir tykkere, innhyllet i en skinnende film, får en naturlig glans og et sunt utseende i en viss tid for hver komposisjon. Under lamineringsprosessen absorberer håret så mye sammensetning som det trenger. Først av alt brukes en sammensetning som åpner skalaene i hvert hår. Deretter påføres en maske, hvis ernæringssammensetning trenger dypt inn i håret på grunn av de åpne vekten. Det neste trinnet er å bruke sammensetningen av dekkende hårskalaene, på grunn av hvilken håret får ideell glatthet, volum, tetthet, blir jevnt og mykt. Resultatet av laminering er den estetiske effekten av skinnende og glatt hår, ledsaget av kondisjonerende og gjenopprettende effekter, som er essensielt for tørt, kjedelig og svakt hår. Effekten av denne prosedyren varer fra 4 til 6 uker..

Betydningen av lamineringsprosedyren

Under mikroskopet ser hvert hår ut som en bagasjerom med vekter festet til det. Til å begynne med passer alle vektene tett mot bagasjerommet, men over tid begynner de å flasse av under påvirkning av noen ugunstige faktorer, og hårets overflate blir grov og grov. Den reflekterende overflaten på håret er forstyrret, som et resultat av at endene på håret stratifiseres og blir splittet, og selve håret mister glansen. Laminering skaper en film på håret som tetter endene og skaper en ny glatt og skinnende overflate. Denne prosedyren er helt ufarlig. De gunstige stoffene som er inkludert i lamineringssammensetningen (for eksempel protein) gjør håret glatt og tåler forskjellige bivirkninger.

Laminering av hår kan være farget eller fargeløs. Ionisk fargingsteknologi (fargelaminering) er basert på at pigmentkomposisjonen har en negativ ladning, og håret er positivt, som et resultat av at de tiltrekkes av hverandre. Dette sikrer langvarig dekning av håret. Lamineringsprosedyren anbefales hver gang du har farget håret, siden filmen som holder fargeleggepigmentet inne, lar fargen vare mye lenger.

Nettbutikk med profesjonell hårkosmetikk

I dag er det mange negative faktorer som påvirker skjønnheten og helsen til håret vårt. Det kan for eksempel være støv, sol, klorert vann og så videre. Samtidig utsettes håret vårt for mange andre belastninger på daglig basis, for eksempel, for eksempel: tørking av hår med en varm hårføner, kaming, fargelegging. Dette gjør håret sprøtt, kjedelig og stygt, og det er derfor de trenger konstant og av høy kvalitet. Profesjonell hårkosmetikk kan hjelpe oss med dette..

Vår nettbutikk med hårkosmetikk presenterer et stort utvalg av forskjellige kosmetiske produkter som vil gjøre håret ditt levende. Som regel vil du føle resultatet etter bare noen få bruk av kosmetikkene våre. Spesialserie med kosmetikk, som presenteres i vår nettbutikk med profesjonell kosmetikk, vil bidra til å løse spesifikke problemer - tørt hår, sprøtt hårender, sløvhet og fet, forhindre flass.

Samtale med teknologen. Lotion "Volumizer" SHT Lamination

Når mote for glans har kommet i Vesten og glatt i Russland, dukker det opp en lamineringsprosedyre i skjønnhetsindustrien. Akkurat en slik oversettelse er imidlertid bare tilpasset den russiske forbrukeren og ble ifølge teknologen ikke funnet noe annet sted i Vesten..

På toppene av lamineringsmote lanserte Barex SHT-linjen, som er rettet mot glitter. Den har forskjellige produkter, men alle er som standard merket "for glans".

Og i denne serien er det et glassmiddel. - Lotion "Volumizer" SHT Lamination.

Flasken skal varmes opp med en hårføner til produktet blir monokromatisk (slutter å flasse), litt mørkere og tykkere. Det tok omtrent 5 minutter på seminaret.

En viktig nyanse og en mulig feil du kan gjøre er å overopphete midlet til tilstanden til et koagulert protein. Hvite flak vil vises i produktet - Dette ødelegger formelen og gjør sammensetningen inaktiv på håret. Det bør varmes opp aktivt ved å riste og vri, slik at den varme luftstrømmen ikke blåser på et tidspunkt.

Først vaskes håret med sjampo. Og hvis håret er ekstremt skadet, så lag en maske fra Barex. Ikke nødvendigvis en maske fra denne serien. Det kan tilpasses hårtypen din. Ampuller kan brukes. - Det vil si at det er rom for kreativitet. Men selve merket tilbyr selvfølgelig en ferdig linje, ovenfor på bildet.

Etter - de vasker av, tørker håret nesten til det er helt tørt, men slik at det forblir kaldt (dette betyr at håret fremdeles er litt fuktig). Produktet påføres langs tynne tråder, tråden kammes flere ganger med små tenner og gnir produktet lett i håret med hendene, og kam det deretter igjen. - Du må gjøre det raskt slik at produktet forblir varmt og ikke klebrig.

Hvis den begynner å feste seg til hendene dine, betyr det at den er avkjølt og bør varmes opp igjen..

1/3 av flasken går til håret til skulderbladene. Du kan gjenta det hver uke, men i dette tilfellet ikke mer enn 5 ganger! - Det vil si at det maksimale antall lag med denne sammensetningen ikke skal være mer enn 5, ellers blir håret tøft. Ellers anbefaling: en gang hver 3-4 uke.

Etter påføring blir håret blåstørket igjen. Ingen kammer! - Håret blir grovt og stikkende. De skal ikke berøres i denne posisjonen, da det er lett å skade.

Alt! - Kan vaskes av så snart helt tørket. Vask av med vann og bruk en permisjon-pleie.

Skyll av med kaldt vann, varmt, men ikke varmt! - Dette er også et viktig poeng.

Fra observasjoner:
På seminaret laget vi en prøveprosedyre for en av søkerne. - "Før" var håret tørt, kjedelig, unkempt, skadet. "Etter" - veldig elastisk, veldig myk og glatt. Det veide ikke, ga ikke et speilglans, selv om det absolutt forbedret det, men jeg tenkte på mer når det gjelder glans. Men elastisiteten var på et veldig bra nivå. Som at damen er tilhenger av hårpleie.

Fra tilbakemeldingene fra en jente på seminaret: håret er veldig grovt etter inngrepet og mykner etter sjampo og balsam. Teknologen svarte ikke på spørsmålet - hvorfor ?? - hun merket ikke en slik reaksjon. Senere prøvde vi på en av jentene - vi så heller ikke stivhet..

Alternativt kan problemet virkelig være i overoppheting av "før" -produktet - da bruker du krøllet protein på håret og det blir ikke absorbert etter behov. Eller et alternativ - de vaskes av med varmt vann og proteinet i sammensetningen ser seg også som på en eller annen måte rart.

Effekten varer 4-6 vasker og forsvinner gradvis i løpet av denne tiden.

Sammensetningen er rettet mot glans og restaurering. Det vil si at effekten ikke bare er kosmetisk, den bærer også god pleie.

Et av flere produkter som interesserte meg for barex etter verkstedet. Hvis vi snakker om hva du absolutt bør prøve i Barex, ville jeg lage TOP 5 der dette produktet også vil bli inkludert.

Jeg vil fortelle deg om hele fem og andre detaljer om seminaret snart;)

Laminering barex anmeldelser

Moderatorer: Anonym, skjønnhetsadministrator

Hårlaminering / biolaminering

Laminering, biolaminering, hårglasering. P
lest i et magasin, forsto ikke helt
hva er hva. Kan noen gjøre disse prosedyrene

Hva er følelsene, hva er resultatet, del opplevelsen din, hvis noen
prøvd.

Old-timer

  • Innlegg: 688
  • Registrert: Fre 24 mars 2006 14:46
  • Sted: City of Brides
  • Profil
  • Opp
  • Klag på denne meldingen
  • Informasjon
  • Innlegg: 6
  • Registrert: Tirsdag 15. mai 2007 11:08
  • Profil
  • Opp
  • Klag på denne meldingen
  • Informasjon

Individuell prisliste for en topp stylist, en ledende lærer ved MONE Beauty Academy, Andrey Trofimov
Biolaminering av hår "Transparent Shine" opptil 25 cm 3200
Biolaminering av hår "Transparent Shine" over 25 cm 3900


Biolaminering er en prosedyre for farging av hår med spesielle ammoniakkfrie fargestoffer, som ikke bare gir håret en god glans, men også helbreder håret. Prosedyren er helt ufarlig, tvert imot, den styrker håret. Når det gjelder farget og fargeløs biolaminering, foreslår vi at du gjør denne prosedyren med eller uten flekkereffekt. Ved hjelp av laminering kan du gi håret ønsket farge eller skygge eller bare skinne til naturlig hår.


MONE
(495) 785-9555
Moskva, St. Akademiker Korolev, bygning 8a

Vinduer, laminering, eluering, biolaminering er alt sammen en bullshit

Moskva, Michurinsky prospekt 11, bygning 1
Tlf.: (495) 734 4181, tlf./fax: (495) 734 4180
E-post: [email protected] Skype: salonlenoel
Vi jobber: fra 9.00 til 21.00, syv dager i uken
© 2004-2007 Skjønnhetssalong "Le Noel"

GUD

  • Innlegg: 11805
  • Registrert: Lør 30. juli 2005, 07:04
  • Profil
  • Opp
  • Klag på denne meldingen
  • Informasjon

Biolaminering på LEBEL COSMETICS-preparater.

Spørsmål: Oksana 09/20/2007

laget biolaminering av hår. de lyste bare da jeg forlot salongen og til jeg vasket håret. til slutt, håret er nøyaktig det samme som før prosedyren. Hvorfor? Jeg ble lurt eller visuelt skulle det ikke være noen forbedring? Jeg ble fortalt at håret vil være veldig blankt og vil være mykt og silkeaktig, og til slutt har det blitt enda mer enn det var. og hva kan du si om POUL MITCHEL spray? Jeg kjøpte den i samme salong

Svar: Det er vanskelig å si uten å se håret. Dette skal selvfølgelig ikke være. Vi vet ikke hva og hvordan de gjorde det mot deg.

GUD

  • Innlegg: 11805
  • Registrert: Lør 30. juli 2005, 07:04
  • Profil
  • Opp
  • Klag på denne meldingen
  • Informasjon

Guru

  • Innlegg: 8673
  • Ble med: torsdag 7. april 2005 16:29
  • Sted: Ukraina
  • Profil
  • Opp
  • Klag på denne meldingen
  • Informasjon

elumen er en ting, men den største ulempen er fysisk maling, ikke kjemisk maling. enten la hun på seg sminke... eller ikke engang prøve
det gir glans, men da kan du ikke male med vanlig maling

innglassing - mesteren frarådes øyeblikkelig: for det første er det ingen helt lys blond farge, og for det andre - det samme som fargetone

biolaminering - ikke engang interessant lenger

GUD

  • Innlegg: 11805
  • Registrert: Lør 30. juli 2005, 07:04
  • Profil
  • Opp
  • Klag på denne meldingen
  • Informasjon

Egen

  • Innlegg: 396
  • Ble med: søndag 16. september 2007 14:11
  • Profil
  • Opp
  • Klag på denne meldingen
  • Informasjon

Egen

  • Innlegg: 295
  • Registrert: Fre 14 mars 2008, 12:35
  • Sted: Moskva
  • Profil
  • Opp
  • Klag på denne meldingen
  • Informasjon

Old-timer

  • Innlegg: 508
  • Registrert: Lørdag 07. februar 2009 20:19
  • Profil
  • Opp
  • Klag på denne meldingen
  • Informasjon

nybegynner

  • Innlegg: 29.
  • Registrert: Onsdag 27. mai 2009, 03:06
  • Sted: Moskva
  • Profil
  • Opp
  • Klag på denne meldingen
  • Informasjon

Old-timer

  • Innlegg: 729
  • Registrert: Onsdag 21. januar 2009, 07:56
  • Profil
  • Opp
  • Klag på denne meldingen
  • Informasjon

BAREX line SHT lotion Volumizer hårlaminering

GUD

  • Innlegg: 11805
  • Registrert: Lør 30. juli 2005, 07:04
  • Profil
  • Opp
  • Klag på denne meldingen
  • Informasjon

Old-timer

  • Innlegg: 643
  • Registrert: Lørdag 14. april 2007 17:42
  • Profil
  • Opp
  • Klag på denne meldingen
  • Informasjon

Old-timer

  • Innlegg: 643
  • Registrert: Lørdag 14. april 2007 17:42
  • Profil
  • Opp
  • Klag på denne meldingen
  • Informasjon

GUD

  • Innlegg: 11805
  • Registrert: Lør 30. juli 2005, 07:04
  • Profil
  • Opp
  • Klag på denne meldingen
  • Informasjon
  • Beslektede emner Svar Visninger Oppdateringer
  • Hårmasker
    Nadezhda10 »Man 26. aug 2019 11:54 13 3131 AlinaRo
    Ons 26. feb. 2020 15:07
  • Hårtransplantasjon
    maradona »Tor 01. august 2019 13:16 2 2275 domosedka
    Tors 12. september 2019 10:26
  • Hvordan få glatt hår
    Inessa_Troya »Tor 16. mai 2019 00:55 7 2436 Fellti
    Ons 24. juli 2019 19:04
  • Vitaminer for hårvekst
    1. 19, 20, 21Nastenka »Fre 11 feb 2005 16:22 306 545800 Fellti
    Ons 24. juli 2019 18:57
  • akselerasjon av hårvekst II
    1. 52, 53, 54candle1 "søn 24 okt 2004 22:22 805 154604 LuLu_paris
    Lør 29. juni 2019 17:22

Brukere som surfer på dette forumet: Google [Bot] og 3 gjester

Hårlaminering Laminates Cellophanes, Sebastian Professional: personlig erfaring

Sebastian Professional-lamineringsprosedyren lover å gjøre håret mykere og tykkere og lysere farge. Er spillet verdt lyset, sjekker Masha Botvinina.
Jeg fikk ikke bestemorens elastiske krøller, eller pappas rette tråder - håret mitt er tykt, porøst, ujevnt bølget og så tørt at det bokstavelig talt pirrer noen, de mest mettede masker og balsam. Jeg forstår ikke hva “masken gjorde håret tungt”. I mitt univers er det like sjeldent som solfylte dager i Moskva å forlate dem “tyngende”.

All styling utført i salongen av profesjonelle varer evig. Men selvstyling i mitt tilfelle er ikke en stor ide. Hår gjenkjenner ikke min makt over dem og oppfører seg som skolehooligans: etter en tøff samtale med regissøren, later de til å være godbiter, og hvis du vender ryggen, skriver de uanstendigheter på gjerdet. Jeg mener, krøll, fluff og stikker ut i forskjellige retninger..

Den mest korrekte pedagogiske avgjørelsen jeg tok i forhold til håret mitt var å kjøpe en kraftig profesjonell hårføner og en kam. Dette tiltaket gjorde livet mitt mye enklere, men det var tydeligvis for tidlig å snakke om stabil "eksemplarisk" oppførsel.

Et sjeldent skudd - det viste seg å gjøre stylingen godt på egen hånd

Selvfølgelig har jeg prøvd mange salongprosedyrer, alle disse gjenopprettende "botoxene" og "lykke". Og jeg var fylt av skepsis - de ble anbefalt å gjøre dem på kurs. Selvfølgelig vil håret oppføre seg flott hvis det er stylet en gang i uken av mesteren! I tillegg, hva er det for å gjenopprette hvis de er av natur? Ja, jeg lyser og maler dem - men de puster og blir forvirret ikke bare av dette.

Generelt bestemte jeg meg for at inntil jeg vokste armene, som Alex Contier, er en god hårføner og termisk beskyttelse alt mitt.

Men # hvem må utføre dette arbeidet - jeg kom til hårlamineringsprosedyren til topp stylisten og treneren til Sebastian Professional Andrey Bryzgalov.

Hvordan er Sebastian hårlamineringsprosedyren: personlig erfaring

Andrey sa at laminering med Laminates Cellophanes forsegler neglebåndet og gjør håret tykkere, glattere, blankere og mer fleksibelt. Som et resultat er de lettere å style og varer lenger. Hørtes fristende ut.

Imidlertid, hvis du farger og lyser håret, er det bedre å laminere det umiddelbart etter farging. Jeg ble advart om denne nyansen, så jeg kom til Andrey nymalt med vanlig maling - og uten styling. (For alle BI-lesere ba Andrey om å understreke: "Vær oppmerksom på at forskjellige hår har pigment på forskjellige måter. Derfor er spørsmålet om du trenger å farge før neste laminering er individuelt. Dette bestemmes av mesteren i salongen.")

Slik er jeg en løvetann hvis jeg hamrer på en hårføner med en kam:

Det må forstås at dette ikke er en medisinsk prosedyre. Forvent ikke at laminering skal gjenopprette hår - det fungerer bare på overflaten. På den annen side er det ingen skadelige ingredienser som formaldehyd, alkohol, ammoniakk eller hydrogenperoksid blant ingrediensene. Faktisk er hele sammensetningen fruktsyrer og matfarger..

Vi vasket håret med Trilliance-sjampo, Sebastian Professional.

Og vi diskuterte hvilken farge vi skulle velge. Det er to lamineringsalternativer for Cellophanes: gjennomsiktig og tonet. Ved hjelp av sistnevnte kan du lysere skyggen av naturlig og farget hår - eller ta det til en varmere eller kaldere tone. Derfor brukes ofte laminering mellom hovedfarger for å opprettholde farge (med mindre naturligvis ikke malingen har blitt vasket ut).

Det er ni nyanser totalt: fra blå og lilla til rød og gul. Andrey la merke til at laminering bare ser guddommelig ut på rødhårete. Selv tenkte jeg: skulle jeg endre farge.

Den ferdige malingen blir umiddelbart presset ut av røret - ingen oksidanter og andre problemer.

Sebastian bruker direkte matpigmenter som et fargestoff - de trenger ikke et oksidasjonsmiddel som konvensjonelle malinger. Og de har ikke den skarpe lukten som vi er vant til.

Siden håret mitt var en varm skygge, slo vi oss ned på HoneyComb Blond:

Vi bestemte oss for at jeg skulle bli varm

Andrey påførte komposisjonen på samme måte som vanlig maling: med en børste på hver tråd.

Så la han en lue på meg og la meg under klimaks, en spesiell varmelampe, lik en romkapsel. Og beordret til å sole seg i 20 minutter.

Deretter ble komposisjonen vasket med sjampo for farget hår Color Ignite Mono, Sebastian Professional...

... Og de påførte Color Ignite Mono-balsam - den er skviset ut av røret i form av en gigantisk marshmallow-sky.

Ferdig! Jeg ba Andrey spesifikt om ikke å gjøre stylingen min, men bare tørke håret mitt. Slik at på bildet "før" og "etter" sees forskjellen bedre (og mer ærlig :)

Slik ser håret ut uten styling. Litt glattere å ta på og rikere på farger:

For å sammenligne "Før" og "Etter":

Så begynte de å legge. Andrei jobbet først med en hårføner med en kam, deretter gikk han for et strykejern.

Og det endelige resultatet ser slik ut:

Effekten varer i omtrent en måned, da må prosedyren gjentas.

Stell etter er helt normalt: det er ingen spesielle krav til balsamsjampo. Laminering forstyrrer heller ikke arbeidet med masker og permisjonspleieprodukter, de kan (og bør) fortsette å brukes. Ikke glem styling.

Siden har jeg fått laminering. Bokstavelig talt ble hans fan. Jeg har gjort det tre ganger siden januar, jeg kommer til å fortsette i samme ånd. For meg er dette først og fremst en historie om hårets plastisitet - det er egentlig mye lettere å style dem. Kjenner du følelsen når du bytter fra "ni" til en Volvo? Wow, rattet blir fint! pedalene er trykket! ingenting knirker!

Jeg sluttet å gå på salongen for styling før jeg filmet, jeg tørker meg. Og generelt begynte selve prosessen med å trekke underkrøllene mine å gi mye mer glede. Jeg kan selvfølgelig ikke gjenta nøyaktig hvordan i salongen, men jeg liker.

Dessverre, i fuktig vær, fluffer de fortsatt, men jeg føler meg ikke lenger som en løvetann som er klar til å glede verden med hvite fluff.

Et annet tydelig pluss som jeg la merke til: malingen vasker ikke lenger og håret ser velstelt ut lenger. Her er for eksempel et bilde fra skytingen med Clarins - det har gått en måned siden inngrepet. Flyturen er utmerket. Og dette skuddet fra MAC glitter shot er to måneder etter laminering, og jeg elsker det fortsatt! Hårfarge har ikke endret seg mye, bare røtter har vokst.

Så nå er jeg sikker: det er tusen ubrukelige hårprosedyrer, det er femti som gir mening hvis du bare er klar til å tilbringe tre timer i salongen hver uke, og det er laminering, som er en bombe og lykke..

Hvilke hårbehandlinger liker du? Har du prøvd laminering?

Gjennomsnittspris på hårlamineringsprosedyre Laminates Cellophanes, Sebastian Professional 5000 - 7000 rubler.

Adressene til salongene der denne tjenesten er tilgjengelig, kan sees på merkets nettsted.